Opinions REACh and CLP

Find a document

Liste des documents

516 documents

Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Report
Comité d'experts
Health reference values
Numéro de saisine
2021-MPEX-0138
Date signature
14/02/2023
Date de mise en ligne
13/03/2023
Mots clés
Biologial limit values, biomarkers of exposure, biological indicators of exposure, limit values, exposure levels, occupational, chemical agents, dimethylformamide
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Opinion
Comité d'experts
Chemicals covered by the REACh and CLP Regulations
Numéro de saisine
2022-AST-0135
Date signature
02/02/2023
Date de mise en ligne
20/02/2023
Mots clés
Essential oils, endocrine disruption, CLP Regulation
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Report
Numéro de saisine
Antibiotiques2021-GB
Date signature
13/01/2023
Date de mise en ligne
13/01/2023
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Report
Date signature
01/11/2022
Date de mise en ligne
21/11/2022
Mots clés
Antimicrobial resistance, antibiotics, bacteria, network, surveillance, animal, RESAPATH
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Opinion
Comité d'experts
Human nutrition
Numéro de saisine
2022-AST-0099
Date signature
26/10/2022
Date de mise en ligne
02/11/2022
Mots clés
Cholecalciferol, ergocalciferol, vitamin D, hypercalcaemia, endocrine disruptor, endocrine system
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Report
Numéro de saisine
Pharmacovigilance2021
Date signature
01/10/2022
Date de mise en ligne
19/12/2022
Mots clés
post-MA, veterinary medicinal products, surveillance
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Report
Comité d'experts
Health reference values
Numéro de saisine
2013-SA-0042
Date signature
04/08/2022
Date de mise en ligne
09/09/2022
Mots clés
OEL, limit values, exposure levels, occupational, chemicals, health effects, metrology, measurement methods, workplaces, reference values, lead and inorganic compounds
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Opinion
Comité d'experts
Assessment of the physical and chemical risks in foods
Numéro de saisine
2020-SA-0106
Numéros de saisines liées
2019-SA-0178, 2021-SA-0176
Date signature
06/07/2022
Date de mise en ligne
11/08/2022
Mots clés
Nitrates, nitrites, water, food, processed meat, predictive microbiology, scenarios, microbiological risk, dietary exposure, risk characterisation, health-based guidance value
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Opinion
Comité d'experts
Assessment of the biological risks in foods
Numéro de saisine
2022-SA-0110
Numéros de saisines liées
2022-SA-0102
Date signature
24/06/2022
Date de mise en ligne
21/11/2022
Mots clés
Monkeypox, Monkeypox virus, food, transmission, recommendations
Document PDF
Read time: 0 mins
Type
Opinion
Comité d'experts
Assessment of the risks related to air environments
Numéro de saisine
2018-SA-0271
Date signature
31/05/2022
Date de mise en ligne
18/01/2023
Mots clés
Sensors, indoor air, outdoor air, personal exposure, air pollution, health effects, participatory science, profiles, motivations

Pages